Γρήγορη ανάρτηση.

Κάνοντας κλικ στο “Επίκαιρα”, πάνω αριστερά στην οθόνη διαχείρισης μπορείτε να δημοσιεύσετε γρήγορα ένα άρθρο.

quick press1

Στο πεδίο “Τίτλος” εισάγετε τον τίτλο του άρθρου σας, στο πεδίο  “Content” εισάγετε το κείμενο που θέλετε να περιέχει το άρθρο σας  και στο πεδίο “Tags” συμπληρώνεται κωδικές λέξεις με βάση τις οποίες θα γίνει εντοπισμός του άρθρου σας,  σε περίπτωση αναζήτησης από κάποιον χρήστη που ψάχνει πληροφορίες σχετικές με αυτό. Τέλος, πατώντας πάνω στο αστεράκι (*) που βρίσκεται δίπλα από το “Add Media” μπορείτε να εισάγετε πολυμεσικά αρχεία στο άρθρο σας.

Σημείωση: Τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε οπωσδήποτε ώστε να αναρτηθεί το άρθρο σας είναι ο τίτλος και το content.

Λεπτομερής ανάρτηση.

Για να αναρτήσετε ένα άρθρο έχοντας περισσότερες επιλογές, κάνετε κλικ στην επιλογή “Άρθρα” και μετά στο “Add New”, όπως φαίνεται και στο screenshot παρακάτω.

Στη συνέχεια δίνετε ένα τίτλο στο άρθρο σας,  πληκτρολογείτε το περιεχόμενό του και τέλος για να το αναρτήσετε κάνετε κλικ στο Δημοσίευση στα δεξιά της οθόνης.  Aν θέλετε πρώτα να δείτε μια προεπισκόπηση του άρθρου σας μπορείτε να επιλέξετε Preview.

anartisi arthrou 1

Μερικές ακόμα επιλογές που υπάρχουν είναι να ορίσετε σε ποια κατηγορία ανήκει το άρθρο που θα αναρτήσετε και κατά πόσο επιτρέπετε ή όχι στους αναγνώστες του άρθρου σας να εισάγουν σχόλια  τσεκάροντας το “” .

<<Προηγούμενο